Försäljning Exploateringsmark, Crimée, Krasnodarskyi Krai, Ryssland, Crimée, Sudak, village Mindalnoé

Försäljning - Cod. 36323

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 620 m²
  • Antal rum: 12
  • Våning: Maison trois étages

Jag erbjuder till salu en plats av glädje och lugn på Svarta havet kusten på Krim, i det verkliga huset av solen - Sunny Valley! Utmärkt läge (platsen valdes en av de första), bakom platsen finns en kulle, på grund av vilken det är möjligt att öka platsen, och det kommer att få en bonus för nya glada ägare.
På området finns en oavslutad herrgård, planerad som en familjelägenhet eller ett pensionat, med hänsyn till klimategenskaperna i detta område på Krim. Projektdokumentationen för den 3-våningar herrgården under byggnad, gjord av arkitekten i alla länder i före detta Sovjetunionen, bifogas. Under designen var stor vikt vid husets seismiska stabilitet, varför garage och källare går till ett stort djup (höjden på huset är lika med djupet). Till vänster finns en tomt med en sluttning som inte ingår i huvudplanen - det kan till exempel användas för att plantera en vingård.
Till havet kan du gå långsamt på 15 minuter (med bil - för 5), medan på ett avstånd av 600 meter från havet finns ett skyddat område med förbud mot byggnad och det betyder att förutom en användbar hjärtbelastning kan du njuta av doften av sällsynta medicinalväxter som så känd och stolt över Krim.
Platsen är en art som ligger på en kulle. Det erbjuder en fantastisk panoramautsikt över Sudak, Kap Meganom och den kuperade regionen som ligger från havet, smidigt passerar in i bukten med stränder, rev och små stenar - platser för perfekt vila, dykning och fiske. Strandälskare kommer att njuta av sorten, det finns en sandstrand, en stenstrand och en vildstrand, en vik för små simmare, där det alltid finns lugnt varmt vatten och ett litet djup 200 meter från stranden.
 Förresten, bara i det enda området på Krim - "Sunny Valley", dvs där den här platsen är belägen, finns alla slags subtropiska delikatesser, inklusive granat, feijoa, apelsiner och många andra frukter som växer i den subtropiska Kaukasus , liksom Italien, Grekland och andra länder i Medelhavet. I byn är utvecklad infrastruktur, en massa mini-hotell, affärer, kaféer, etc., aktivt nybyggnation. Transport går regelbundet (minibussar, bussar, taxibilar). El levereras. Dokumenten är redo för försäljning enligt rysk lag. Adress: Sudak, med. Mandel, per. Mirny, 465

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB