Försäljning Exploateringsmark, St-Petersburg, St.Petersburg, Ryssland, Leningradskaya region, v. Oranjereika

Försäljning - Cod. 27101

  • Typ: Exploateringsmark
  • Område: 8600 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

Uppmärksamhet! Byggarbetsplatsen av stugan uppgörelse, en elit bostadsområde, rekreation anläggning med vattensporter eller dödsboet hög samhället är till försäljning.
Transport tillgänglighet. 20 minuter med bil från Vantovy Bron, 20 minuter med elektriska tåg från Ladoga station, ca 20 minuter på egen båt till S:s sPetersburg på Neva Current.
Landskap. Lika webbplatsen är redo för att bygga. En sajt höjdskillnad med länder till Neva 3,5 - 4,0 meter som skyddar innehavaren av ett landskap från översvämningar.
Territoriet är skyddad med en konstruktion staket, en del av ett staket från Neva - skodd. Det finns en möjlighet att gräva den konstgjorda kanal för parkering av de små stora fartyg. Tomter ligger på första raden till floden Neva. Lands till Neva (meter 40-50) kan hyras och användas för vila, den preliminära överenskommelse med myndigheterna, av lagstiftningen motsäger inte.
Elektricitet - 30 kW.
Äganderätt. I en privat egendom en ägare. Syftet med jorden i enskilda bostadsbyggande. Alla dokument av titeln är förberedda för försäljning registrering.
Vattentillgång. I 30 meter från ett staket finns det en lokal vattentornet, det finns också en möjlighet att borra brunnen i territorium tomtmark (här passerar naturligt vatten Horizont).
Invånare. Den värdiga stadsdel med ledande företrädare för Petersburg elit som är intresserade av utveckling och välstånd på denna plats.
Ekologi. Ekologiskt säker plats, långt från de förorenande produktioner och motorvägar med hög transportbelastning. Skogen i en fot tillgänglighet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB