Försäljning 3:a, Санкт-Петербург, St.Petersburg, Ryssland, Приморский район. Паргловский переулок. дом 8 кв. 8

Försäljning - Cod. 25854

  • Typ: 3:a
  • Område: 131 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Försäljning LÄGENHET 131 m² och 151 m² ligger i byggnaden som kallas '' bäst '' och är en exklusiv produkt av eliten bostäder.
Huset ligger i den historiska stadsdelen låga high-end '' Nikitinskaya herrgård '' på den lugna stranden av en pittoresk damm framför den gamla herrgården Nikitin graf.
Funktioner i huset bestäms av ett litet antal respektabla lägenheter, anlagda och skyddade inre område. Klubbhus betona din hög status.
Det särskilda med denna hus i sin design: i ett tegelhus i frånvaro av betongkärna kunde inse möjligheten av en öppen planlösning lägenheter. När man bygger ett hus innovativ teknik har tillämpats.
Huset är försett med flera lager av säkerhet från intrång.
I centralhallen finns rum concierge-tjänster och skydd, liksom rullstolar och sportutrustning förråd, som gjort för att köra en bekväm åtta meter ramp. Garage har ett grovkök för användning av invånare och i samband med de främre ljudlösa hissar.
Huset är byggt av flera typer av miljövänliga keramiska tegel med olika densitet med förbättrad värme och ljudisolerande egenskaper, liksom den använda natursten, trä, glas och aluminium fasad konstruktioner. Lägenheterna minskat antalet bärande väggar och pelare inne i lägenheterna kommer att ge dig möjlighet att förverkliga sina egna önskningar i rymdplaneringslösning. Golven i lägenheterna är utrustade med sistemoy''teplye golv ". Höjd 3,5 m. På landningar 2 lägenheter. Alla lägenheter är separerade från huvudväggarna når upp till 45cm 80sm.Vhodnye dörrar med hög skyddsnivå. Ökad värme och ljudisolering. Används ekoloicheski rena, certifierade byggmaterial och teknik.
Huset presenteras en universell ventilationssystem. Lägenheterna läggs kanaler ökade grad av brandsäkerhet för fungerande eldstäder. Förutsatt speciella platser för installation av luftkonditioneringsaggregat och antennanordningar i en teknisk golvet och på det lokala området.
Lägenheterna är utrustade med autonoma värme och varmvattensystem, liksom flera steg vattenreningssystem. Alla interna elektriska ledningar hus gjort tre-core koppartråd. Det noterade möjligheten att få ytterligare kW.
Lägenheter är anslutna till säkerhetssystemet flera nivåer. Huset är gjord vidiokontrol för inom- och utomhus, parkering.
Vid utformningen av huset och omgivningen deltog de bästa representanterna för samtida konstnärliga Böhmen Petersburg: skulptörer, målare, florister, designers och inredare.
Lägenheterna har utsikt över parken, dammen och den gamla herrgården Nikitin graf.
Speciell färg trevåningshus fäst takvåningar på taket.
Huset ligger nära Pioneer st.M och st.M specifik.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB