Försäljning Kontor, Moscow, Moskva, Ryssland, Marshala Rybalko 2/3

Försäljning - Cod. 25833

  • Typ: Kontor
  • Område: 43.700 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Försäljning av lokaler fri användning i LCD Marshal: Office, Skönhets 43,7 m2 Efterbehandling hög finish, separat toalett, vattenkokare, luftkonditionering, sprinklersystem i den multifunktionella komplex klass "B +"

Adress: Ul. Marskalk Rybalko E.2 bostäder 3 (rum i fastigheten under 2012)
Område: 43.7 kvm
Telefon / Internet:
Område: Nordvästra
Metro: fältet oktober (5 minuters promenad)
Garage: ja


För närvarande är rummet en skönhetssalong. Det finns möjlighet att köpa ett företag är villiga att arbeta med utrustningen.


Multifunktionell bostadsområde "marskalk" ligger i nordvästra administrativa distriktet (SZAO) Moskva - en av de mest attraktiva och ekologiskt rena områden i huvudstaden.

Anläggningen har ett businesscenter, "marskalk" klass "B +"

På territoriet av IFC "marskalk" är ett köpcentrum, en italiensk restaurang, ett mysigt café, en modern fitnessklubb med pool, dagis, två våningar parkeringsplats. Den har sin egen säkerhetstjänst, som är rund övervakning dygnet.

Komplexet realiseras oberoende, med alla moderna krav i livsmiljön. Den harmoniska färgkombination i beläggningsmaterial, pelargångar på fasader, kraftfulla strävpelare i ändarna och kröna spira intryck av gamla tillförlitlighet och ädla geni skull.

Main Street, som gränsar till LCD Marshall, en gata marskalk Rybalko Str. Folkets milis. Bra transportknut: att resa in i komplexet är möjligt från gatan och från gatan Halabyan marskalk Rybalko

Området är exceptionellt väl utvecklad infrastruktur: det finns en hel del shopping och idrottsanläggningar, barn utvecklingscentra, utbildningsinstitutioner, vårdcentraler. Och naturligtvis, idag, är Shchukino distriktet ett av de utvecklingsområden i staden Moskva.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB