Försäljning 1:a, Irkutsk, Irkutsk Oblast, Ryssland, prospekt marshala Jukova 42, apt. 33

Försäljning - Cod. 29228

  • Typ: 1:a
  • Område: 46 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: Parquet in rooms, ce

Detta mysiga tvårumslägenhet är det perfekta valet för en familj med upp till tre personer, som vill både att vara i staden (med alla arenor, museer och andra turistattraktioner) och samtidigt vara nära Bajkalsjön och alla dess natur.
Det ligger i den bästa stadsdelen Irkutsk - den "Solnechnyi", bara 10 minuter från stadens centrum och en och en halv timme till Listvyanka village (63km från distriktet). Perfekt hem bas för att utforska både: själva staden och sibirisk diamant - Bajkalsjön.
Den här lägenheten har utformats för att behoven av familjen, så de högsta standardmaterial och bästa designmetoder användes. I vardagsrummet finns och öppen planlösning och fullt utrustat modernt kök, en bekväm matplats, en soffgrupp och en liten privat utrymme på balkongen (som är ansluten till rummet, till allt göra det varmt gjordes).
Det andra rummet är tomt och redo att bli en trevlig sovrum, och har en trevlig plats för king size-säng och även en studie område kan passa in.
Badrummet har alla nödvändiga verktyg, att du känner dig bra på morgonen eller efter din resa turist.
Det finns tre fönster som är tillräckligt stor för att göra en platt en ljus plats att leva i. Solen färdas genom lägenheten under dagen, tills 13:00 det lyser i fönstren i köket och vardagsrummet, efter att det lyser i sovrummet.
Vi konstaterade att högsta standardmaterial och bästa designmetoder användes, låt oss mig begränsa det till rummet-by-rummet sammanhang.
Vi höjde våningar upp till 10cm från betonggolv, för att göra dem riktigt varmt, parkett ligger på en "sandwich" - som består av 10 cm timmer, med mineralull styrelser, värmeskyddande film, ånga säker film, och en plywood. De keramiska plattor ligga på samma "sandwich". Badrummet har golvvärme under brickor, och du kan stänga av den.
Dörrarna är tillverkade av afrikansk valnötsträ, är möbler av mörkt Venge trä, som kontrasterar med vita väggar och tak. Köket är fyllt med tysk utrustning, och ett badrum har italienska en.
Detta är den bästa staden baserade hem för någon Baikal orienterad person eller familj, är allt det juridiska arbetet och papper gjort och betalas av oss, det finns ingen agentavgifter eller andra skatter eller avgifter (alla av dem kommer att betalas av oss) . Besök gärna själv eller skicka din agent som kommer att representera dig.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB